"Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Cetinske krajine"

Osnovana je udruga "Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Cetinske krajine"

Osnivanjem udruge „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Cetinske krajine“ želi se nastaviti djelovanje Kluba za zapošljavanje i pružanje besplatne potpore pripadnicima ranjivih skupina u aktivnom traženju posla i stjecanju znanja i vještina potrebnih za povratak na tržište rada kada projekt završi.

Obavijest o radu kluba

Dosad je održano desetak radionica na teme: kako osnovati obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, kako osnovati obrt, kako osnovati zadrugu, kako osnovati d.o.o. i j.d.o.o., kako osnovati udrugu, koji su izvori sredstava za financiranje poduzetničkog poduhvata (lokalni, regionalni, nacionalni, EU), što je poslovni plan, osnove marketinga, osnove računovodstva, volontiranjem do posla.

Obavijest o radu kluba

Dosad je održano pet radionica na teme: kako osnovati obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, kako osnovati obrt, kako osnovati zadrugu, kako osnovati d.o.o., j.d.o.o. i kako osnovati udrugu.

Otvoren "Klub za zapošljavanje"

U četvrtak, 30. srpnja 2020.g. u poslovnoj zgradi u Brnazama (adresa: Brnaze 410, Sinj) s početkom u 20 sati otvoren je Klub za zapošljavanje. Klub djeluje u okviru projekta „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Cetinske krajine“, Kodni broj UP.01.3.1.01.0026, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, a kojeg provodi Centar za ruralni razvoj CERURA HR.

Najava: Otvaranje Kluba za zapošljavanje

U okviru provedbe projekta „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Cetinske krajine“, Kodni broj UP.01.3.1.01.0026, u četvrtak, 30. srpnja 2020.g u 20 sati u prostorijama poslovne zgrade u Brnazama, na adresi Brnaze 410, Sinj otvara se Klub za zapošljavanje.

Pretplati se na ovaj RSS feed